Vacature Process Lead

Process Lead in Hazerswoude-Dorp

Process Lead

 • • Werkend binnen een snelgroeiend bedrijf
 • • Goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
 • • Goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • • Een open bedrijfscultuur
• Locatie: Hazerswoude-dorp

 1. Process Lead

Ben jij het talent die affiniteit heeft met het werken in Food en op zoek is naar een nieuwe uitdaging, dan is deze functie echt wat voor jou! Wij zoeken een enthousiaste Process Lead als versterking voor ons team.

Bij Menken Orlando zijn wij de 'Tastemakers' in de foodmarkt. Of het nu gaat om onze expertise op het gebied van foodtrends, onze beheersing van de supply chain of de nieuwe smaakervaringen die we creëren: ieder van ons is in zijn eigen opzicht een Tastemaker. Ongeacht de rol binnen de organisatie, de Tastemakers van Menken Orlando leggen de lat hoog en laten de rest van de branche zien hoe het moet. Wij geloven dat onze kracht zit in onze betrokkenheid in de gehele supply chain, waarbij expertise, innovatie en productie samenkomen.

Gezien een groei zoeken we een Process Lead om ons enthousiaste team te komen versterken.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Bij Menken Orlando wordt gewerkt met IWS (Integrated Work System), een volledig programma met aspecten van verschillende verbetermethoden, zoals TPM/OEE/Lean/Six Sigma/HPO. Binnen dit programma zijn teams gevormd die gestructureerd werken aan verbetering en daarmee een deel van de productieorganisatie naar een hoger niveau tillen. Deze teams bestaan uit een Line Lead, Maintenance Lead en een Process Lead. Als Process Lead ben je verantwoordelijk voor het observeren, analyseren en verbeteren van verschillende productieprocessen, zoals centerline (CL) en change-over (CO). Je identificeert procesverliezen en werkt toe naar een oplossing die ervoor zorgt dat die verliezen in de toekomst niet meer voor zullen komen.

Als Process Lead houd je je bezig met het analyseren van machinedata om procesverliezen te identificeren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de datakwaliteit. Ook houd je je bezig met het standaardiseren van machine- en werkprocessen en het coachen van operators.

Wat vragen we van jou?

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een teamspeler, maar je hebt geen probleem met zelfstandig werken.
 • Je hebt goed begrip van operationele processen, zowel praktisch als theoretisch.
 • Je beschikt over sterke analytische vaardigheden.
 • Je beschikt over de algemene technische vaardigheden.
 • Je hebt begrip van bedrijfsstrategieën.
 • Je beschikt over bovengemiddelde computer-/Microsoft Office-vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime functie binnen een snel groeiend bedrijf.
 • Uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.
 • Goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden.
 • Een open bedrijfscultuur.
 • Standplaats: Hazerswoude-Dorp.

Wie zijn wij?

Menken Orlando is een snel ontwikkelende en hard groeiende onderneming binnen de FMCG markt. We zijn gedreven om topkwaliteit snacks en chocoladeproducten te maken en heerlijke ingrediënten zoals noten, zaden en pitten te leveren. Of je nu begint met een gezond ontbijt of laat op de avond trek hebt… wij zijn er om smaak toe te voegen aan elk moment van de dag. Onze snacks, chocolade en whole foods producten, waaronder noten, pitten, zaden en gedroogd fruit, vliegen over de toonbank in Europa, zowel onder ons eigen merk als private label. Grote kans dat ook jij een van onze producten in jouw keukenkastje hebt staan.

Bij Menken Orlando vormen openheid, innovatie, inspiratie en gedrevenheid de pijlers van ons bestaan. Deze waarden kunnen worden samengevat door A Future Together , die twee essentiële elementen omvat: Future en Together .

Future staat voor onze ondernemende geest. Als bedrijf kijken we voortdurend vooruit, zoeken we naar nieuwe mogelijkheden en stimuleren we groei. Onze visie op de toekomst drijft ons voort om steeds te blijven vernieuwen en ontwikkelen.

Together benadrukt onze toewijding aan samenwerking. We geloven sterk in het oplossen van problemen in teamverband en het onderhouden van hechte relaties met onze klanten en partners. 'Een Toekomst Samen' symboliseert uiteindelijk onze toewijding om duurzame relaties op te bouwen met onze medewerkers, klanten en partners, terwijl we innovatief en gedreven blijven om samen vooruit te gaan.

Met a Future Together in gedachte is er sinds januari 2023 een nieuw kennisplatform opgericht: de MO Academy. Als je bij ons komt werken, heb je toegang tot een programma vol trainingen en activiteiten gericht op kennis, inspiratie & opleiding. Deze drie elementen hebben als doel om groei en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en tegelijkertijd teamwork en empowerment te bevorderen.

Ons centraal gelegen kantoor in Voorburg ligt direct aan het treinstation en de snelweg, maar is ook fantastisch bereikbaar per fiets. Op het kantoor in Voorburg werken +/- 85 medewerkers. Onze productielocatie is in Hazerswoude-Dorp gelegen. Hier komen duurzaamheid, flexibiliteit en efficiëntie samen. Hier werken nog eens +/- 90 medewerkers. Daarnaast hebben we sinds december 2023 het bedrijf Choco Support overgenomen, wat onze positie in de categorie gechocolateerde producten en chocoladeclusters enorm versterkt.

Als je vragen hebt over de functie, het wervingsproces of andere praktische zaken, neem dan contact op met (). Stuur dan jouw CV met motivatiebrief naar via .Functie:proces lead
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Menken Orlando via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alphen aan den Rijnkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alphen-aan-den-rijnkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Alphen aan den Rijn
 2. Process Lead Menken Orlando 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures