Vacature Productieplanner

Productieplanner in Boskoop

Iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige job waarin je een cruciale rol kunt spelen in het coördineren van de productieactiviteiten binnen een dynamisch familiebedrijf? Zoek niet verder! Bij van Lint krijg je als Productie Planner de kans om deel uit te maken van een toonaangevend sierteeltbedrijf dat al drie generaties lang hoogwaardige groene arrangementen, tuin- en kamerplanten levert aan de Europese retailmarkt. 

Wat ga je doen?

Als Productieplanner bij van Lint ben je de schakel tussen verschillende afdelingen, waaronder verkoop, productie en inkoop. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat snel te schakelen. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de productieplanning, waarbij je rekening houdt met verkooporders, prognoses en beschikbare capaciteit. Je zorgt ervoor dat alle benodigde materialen en grondstoffen op tijd beschikbaar zijn en werkt nauw samen met interne en externe stakeholders, waaronder het productiebedrijf in Polen. 

Het najaar staat in het teken van de productie van kerststukken in Polen, hierin speel jij een belangrijke rol in het aansturen van het productieproces en het onderhouden van contact met het externe productiebedrijf. Deze functie vraagt veel zelfstandigheid en de mogelijkheid om verbeteringen aan te brengen in het productieproces.  

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de productieplanning die je afstemt met verkoop, productie en inkoop. Verder koppel je de vraag aan de productiecapaciteit, stel je de materiaal-, arbeids- en ruimteplanning op gebaseerd op het aantal verkooporders, stuur je interne afdelingen aan op het gebied van planning en voorraadbeheer. Als laatste houd je je dagelijks bezig met het optimaliseren vna het ERP-systeem en neem je deel aan verbeterprojecten binnen de Supply Chain afdeling.  

Wat we graag in je zien.

We zijn op zoek naar een betrokken, gedreven en enthousiaste kandidaat met een punctuele en nuchtere instelling. Je bent in staat om zelfstandig te werken en het voortouw te nemen. Daarnaast vind je het belangrijk om nauw contact te onderhouden met de productie op de vloer en andere teams en afdelingen binnen het bedrijf. 

 • Een afgeronde HBO-opleiding in Supply Chain, Bedrijfskunde of Logistiek; 
 • 2-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie; 
 • Goede kennis van MS Excel en bij voorkeur ervaring met ERP-software (kennis van Exact is een pré); 
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels, kennis van Duits of Pools is een pré; 
 • Analytisch vermogen, proactieve houding en passie voor procesverbetering. 

Waarom zou je reageren?

Bij van Lint stap je binnen in een bruisend familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een ambitieuze toekomst. Je stapt een inspirerende en dynamische werkomgeving binnen met een hecht team van gemotiveerde en enthousiaste collega's.  

Ze hechten veel waarde aan betrokkenheid, passie en teamwork en geloven ze in een omgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om op zijn eigen manier bij te dragen aan het succes van het bedrijf.  

Met het oog op innovatie en duurzaamheid blijven ze naar de toekomst kijken, zowel voor het bedrijf als de medewerkers. Bij van Lint krijg je niet alleen de kans om te groeien in je carrière, maar ook om deel uit te maken van een gepassioneerd team.  

 • Marktconform salaris tussen €3200,- en €4200,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring; 
 • Premievrij pensioen en 25 vakantiedagen; 
 • Volledig onboarding traject inclusief bezoek aan productielocaties in Nederland en Polen; 
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van cursussen en trainingen om je vaardigheden verder te ontwikkelen; 
 • Leuke teamactiviteiten en gezellige bedrijfsuitjes om de teamspirit te versterken; 
 • Een stimulerende werkcultuur waarin initiatief wordt gewaardeerd en waar ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit; 
 • Dagelijkse gezamenlijke lunch om samen te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap.

Waar kom je te werken?

Van Lint is een gerenommeerd sierteeltbedrijf met een geschiedenis van drie generaties, geworteld in Nederlandse traditie en passie voor groen. Met meer dan 32 hectare aan kwekerijen op diverse locaties leveren ze hoogwaardige groene arrangementen, tuin- en kamerplanten aan de Europese retailmarkt. Als familiebedrijf hechten ze veel waarde aan betrokkenheid, gedrevenheid en kwaliteit en streven ze naar een cultuur van samenwerking en groei. 
Met een focus op innovatie en duurzaamheid blijven ze zich inzetten voor het overtreffen van de verwachtingen van de klanten.  

Hoe nu verder?

Ben jij de gedreven en betrokken Productieplanner die wij zoeken? Solliciteer direct dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie of vragen mag je mij altijd een berichtje sturen of bellen!Functie:Productieplanner
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 4200
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NRG-Office via y.zellenrath@nrg-office.nl of 31622998626. Of bezoek hun website https://nrg-office.nl/?utm_source=nationalevacaturebank&utm_medium=cpc&utm_campaign=ams-ws.

Deel de vacature:

Redactie Alphen aan den Rijnkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alphen-aan-den-rijnkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Alphen aan den Rijn
 2. Productieplanner NRG-Office 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures