Vacature Back Office Medewerker

Back Office Medewerker in Roelofarendsveen

Wij zijn op zoek naar jouw als parttime Back office medewerker

Laat weten waarom wij voor jou moeten kiezen! Wij worden nieuwsgierig馃槉.

Kan jij veel ballen in de lucht houden, snel schakelen en ben jij flexibel? Ben jij iemand die goed kan communiceren, organiseren en administreren? Heb je affiniteit met de verkoopondersteuning en binnen de boekhouding? Ja hoor, Bingo! Dan zoeken we jou!

De functie is geen standaard functie en heeft een enorm breed takenpakket (en dat binnen een kleine organisatie!). Je werkt in een klein team met korte lijnen. Je kennis, ervaring en interesses zijn mede bepalend voor de richting waarin jij je verder kan ontwikkelen binnen onze organisatie.


Wat verwachten wij van jou? 

路        Sociaal, Communicatief, administratief en planmatig sterk

路        Ervaring als Back office medewerker is mooi meegenomen

路        Je kan zelfstandig als in teamverband werken

路        Bent enorm flexibel, kan snel schakelen en anticiperen

路        Hands on mentaliteit, een echte aanpakker

路        Je bent ook zeker een gastheer/vrouw

路        Je bent 16 tot 28 uur uur per week beschikbaar waarvan maandag en
         vrijdag een verplichte werkdag is

Je vindt het leuk om ons vak te leren binnen de textielbranche. Ben jij dit? Lees dan snel verder:


De uitdaging
Als Backoffice medewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele orderproces en vind je het leuk om met klanten te spreken en hen te begeleiden in onze showroom. Vanaf het moment dat je de klant hebt gesproken gaat het order proces van start. Je taken bestaan onder meer uit het maken van offertes en orderbevestigingen, regelen van de digitale filmproeven, inplannen van afspraken, aannemen van binnenkomende telefoongesprekken, behandelen van in- en uitgaande mailcorrespondentie en opvolgen van diverse taken. Daarnaast zal je leren bestellingen te doen.


Maar dan zijn we er nog niet! Wij zoeken ook iemand die affiniteit heeft op het gebied van boekhoudkundige taken. Denk hierbij aan het behandelen, boeken en registreren van inkoopfacturen.


Wat kan je van ons verwachten?
Een uitdagende, dynamische baan binnen een mooi team. Naast het harde werken staan we altijd voor elkaar klaar! Er heerst een informele en open werksfeer in een klein team. Uiteraard is er altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris volgens ons CAO.


Wie zijn wij?

鈥淶orgeloos uw bedrijfskleding of promo artikelen laten bedrukken of borduren鈥 dat is waar VDK Producties voor staat. Wij staan klaar voor elke ondernemer.Functie:Parttime Enthousiaste Back Office Medewerker
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:16 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VDK Producties via hendrike@vdkproducties.nl of 31713030929. Of bezoek hun website https://.www.vdkproducties.nl.

Deel de vacature:

Redactie Alphen aan den Rijnkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alphen-aan-den-rijnkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures alphen aan den rijn
  2. Back Office Medewerker VDK Producties 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures